کامل ترین منبع دانلود مقاله و تحقیق
بخشی از پروپوزال :
امروزه سازمانها شاهد تغييرات سريع و غير قابل پيشبيني زيادي در محيط پيرامون خود هستند. محيطي که در آن، رقابت فزاينده جهاني، توسعه و گسترش تکنولوژي اطلاعات و تغييرات در ويژگيهاي جمعيت شناختي نيروي انساني و مشتريان در قلب تغييرات قرار دارند (موقلی و همکاران، 2010). از سوي ديگر، توسعه و رشد هر جامعهاي در گروي داشتن سازمانهاي سالم است. هر جامعهاي اگر به عنوان يک سيستم کلي نگريسته شود، در درون خود داراي سازمانها و نهادهايي است که به عنوان خرده سيستم وظايفي بر عهده دارند که بايد این توانايي را داشته باشند که در کنار ديگر سيستمها و همگام با آنها در جهت تحقق اهداف سيستم بزرگتر گام بردارند (ناظم، 2011). يک سازمان سالم جايي است که افراد دوست دارند در آن کار کنند و افتخار ميکنند که بخشي از آن سازمان هستند (انصاری و همکاران، 2010).
از سوي ديگر، اهميت عامل انساني و نقش منحصر به فرد آن به منزلهي يک منبع استراتژيک و طراح و مجري نظامها و فراگردهاي سازماني جايگاهي به مراتب بالاتر از گذشته يافته است. تا جاييکه در تفکر سازماني پيشرفته، از انسان به مثابه مهمترين منبع و دارايي براي سازمان ياد ميشود(انصاری و همکاران، 2010). و هرچه اين سرمايه از کيفيت مطلوبتري برخوردار گردد، احتمال موفقيت، بقا و ارتقای سازمان بيشتر خواهد شد. يکي از مهمترين نگرشها در مورد اين سرمايه عظيم، تعهد سازمانی است (شیخ و همکاران، 2006).
بنابراین با توجه به اهمیت سلامت سازمانی و ارتباط احتمالی آن در بالا بردن میزان تعهد سازمانی کارکنان، پژوهشگر قصد دارد به این سوال پاسخ دهد که آیا بین سلامت سازمانی و تعهد سازمانی رابطهی معنیداری وجود دارد؟
سلامت سازمانی:
از نظر مایلز سلامت سازمانی به وضعی فراتر از اثربخشی کوتاه مدت سازمانی دلالت دارد که به مجموعهای از خصایص نسبتا پردوام اشاره میکند و عبارت است از دوام و بقای سازمان در محیط خود، سازگاری با آن و ارتقا و گسترش توانایی سازمان برای سازگاری بیشتر (زاهد بابلان و همکاران، 2008).
تعهد سازمانی:
تعهد سازمانی را میتوان اعتقاد به ارزشها و اهداف سازمان، احساس وفاداری به سازمان، الزام اخلاقی، تمایل قلبی و احساس نیاز به ماندن در سازمان تعریف کرد (مدنی و زاهدی، 2006).
مقاله و تحقیق دانشجویی - بانک پروژه | iNetDoc.IR
تحقیق آماده،ترجمه آماده،جزوه و پاورپوینت جزوه های مدیریت،