کامل ترین منبع دانلود مقاله و تحقیق
بخشی از پروپوزال :
بيان مساله :
چالش اساسی که در این عصر وجود دارد گذشتن از فضای خالی و عدم قطعیت میان اکنون و آینده است که میخواهیم آنجا باشیم. درک آینده در محیط آشوبناک و سیال کنونی، سازمانها را نیازمند خلاقیت، بصیرت و برنامهریزی هوشمندانه کرده است. روشها و مدلهای برنامهریزی سنتی، تخمین زدن و روشهای پیشبینی متعارف که بیشتر با متغیرهای ثابت سروکار دارند دیگر برای درک وضعیت آینده و رقابت در محیط آشوبناک کنونی کارآمد نیستند؛ این مدلها و روشها بر پایه این پارادایم شکل گرفتهاند که آینده بسیار شبیه امروز یا گذشته خواهد بود(گلدنهویس[1]،2006). بر این اساس هامل و پرهالد(1994)، ضمن تاکید بر اهمیت آینده و لزوم نگاه به آن، رویکرد جدیدی از مدیریت استراتژیک را مطرح کردند که در این پارادایم استراتژی نه به عنوان جایگاهیابی بلکه به مثابه آیندهپژوهی معرفی شده است که در دنیای مملو از عدم قطعیت بسیار کارا است(تولایی، 1390).
از سوی دیگر نوآوري يك ابزار حياتي توانمندسازي برای خلق ارزش و پايداري مزيت رقابتي سازمانها در محيط بسيار پویایی امروزی با پيچيدگيهاي روزافزون در نظر گرفته ميشود (سابرامانیام و همکاران[2] ، 2005). سازمانهاي داراي قدرت نوآوري بيشتر، در پاسخ به محيطهاي پویا و ايجاد قابليتهاي جديدي كه به آنها اجازه نيل به نوآوري بیشتر را ميدهد، موفقتر هستند (مونتس و دیگران[3] ، 2004). نقطه آغازين نوآوري نيز شديدا به دانش، تخصص و تعهد منابع انساني به عنوان وروديهاي اصلي در فرآيند خلق ارزش و نوآوري وابسته است.
با وجود اين مشاهدات و مطالعات نشان ميدهد كه بسياري از سازمانها نه تنها نوآور و خلاق نيستند بلكه حتي در هماهنگي با تحولات و پيشرفتها و تغييرات عصر حاضر نيز ناتوان مانده و اغلب با شيوه هاي ناكارآمد سنتي اداره مي شوند(مويدنيا،1385: 1).
بقای بلندمدت شرکتها در گرو نوآوری است؛ اما نوآوری با آينده پيوند خورده و هر آنچه با آينده در آميزد لاجرم با عدم اطمينان و ابهام همراه است. با توجه به مطالب ذکر شده در بالا در ایران تا کنون پژوهشی که به بررسی تاثیر سرمایه انسانی و برنامهریزی استراتژیک بر نوآوری به طور همزمان بپردازد تاکنون انجام نشده است.
بنابراین پژوهش حاضر به بررسی این موضوع میپردازد و به دنبال پاسخ دادن به این سوالات است که برنامهریزی استراتژیک و سرمایه انسانی چه تاثیری بر نوآوری دارد؟ آیا این تاثیر در شرکتهای ایرانی به صورت معناداری وجود دارد؟
[1] Geldenhuys
[2] Subramaniam , Youndt.
[3] Montes, Moreno and Fernandez.
مقاله و تحقیق دانشجویی - بانک پروژه | iNetDoc.IR
تحقیق آماده،ترجمه آماده،جزوه و پاورپوینت جزوه های مدیریت،